[two_third last=”no”]

CAD-software voor scheepsbouw

Met ons werk zorgen we dat CAD-software doet waar het voor aangeschaft is: uw organisatie optimaal ondersteunen. Wij weten hoe we medewerkers van verschillende afdelingen en organisaties makkelijker kunnen laten werken en beter kunnen laten samenwerken.

[/two_third]

[one_third last=”yes”]

CAD-software-problemen-Scheepsbouw-ship-building

[/one_third]

[two_third last=”no”]

CAD-oplossingen voor overheden van Studio4D

Studio4D heeft de afgelopen 20 jaar enkele grote scheepsbouwers ondersteund in het opzetten, managen en upgraden van CAD-software en bijbehorende Office-koppelingen, documentbeheer en backup-management. Wij spreken de taal van uw organisatie en begrijpen hoe de scheepsbouw werkt. Wij begrijpen hoe we medewerkers makkelijker kunnen laten werken en beter kunnen laten samenwerken.

De beginvraag aan ons draait meestal rond CAD-software die niet optimaal werkt. Wij inventariseren uw situatie en komen snel met een plan om u op korte termijn op de rit te helpen en deze vooruitgang op de lange termijn te verankeren in de organisatie. Wij passen de software en processen rondom de software aan de vereisten voor uw organisatie aan. Deze afweging tussen korte en lange termijn geeft u de juiste balans tussen snel resultaat en blijvend resultaat.

U krijgt inzicht in wat er moet gebeuren, welke kosten dat meebrengt, de gevolgen betreft software en hardware en de investering in uren intern en extern. In de uitvoering doen wij alle werkplekbegeleiding rondom implementatie en optimalisatie van de CAD-software.

[/two_third]

[one_third last=”yes”]

Onze taken

  • Intelligent voorraadbeheer Bill of materials
  • Automatisering bestelprocedure/Lean manufacturing
  • Tekeningen indexeren en archiveren
  • Afwijkende tekeningformaten in bulk verwerken
  • Bibliotheken omzetten naar nieuwe standaarden en formaten
  • CAD-plugins, routines en macro’s programmeren
  • Backupmanagement en Office-koppelingen
  • [/one_third]